Wat is de bedoeling van de thee kennisbank?

alles over thee

De kennisbank is geschreven om gratis, hoogwaardige en geverifieerde informatie over thee en alle aanverwante onderwerpen te delen. Hierbij zijn meer dan 150 websites, boeken en onderzoeken geraadpleegd. Indien relevant verwijzen wij bij elk artikel dus ook naar de relevante bronnen.

Strikte richtlijnen voor brononderzoek #

Bij uitspraken, bevindingen of opvattingen verwijzen wij naar wetenschappelijke onderzoeken. De kennisbank en Nationale Theegids zijn onafhankelijk en geschreven voor theeliefhebbers en andere ge√Įnteresseerden.

Theoretisch kader voor het classificeren van thee #

Deze kennisbank is tevens het theoretische kader voor het structureren van de Nederlandse thee markt. De kennisbank bevat daarom ook methodes voor het classificeren van theesoorten, stijlen en varianten. Deze theesoorten, stijlen en varianten worden geclassificeerd voor de Nationale Theegids. 

aroma complex Bioactieve stoffen in thee Biologische thee Bio thee Bitter Cafe√Įne Chlorofylen Concentratie stoffen in thee De beleving van smaak De geur van groene thee De geur van oolong thee De geur van zwarte thee De kleuren van thee De neus, mond en het aroma complex De smaak van thee De vitamines in thee Geuren van de zes theesoorten Groene thee Hoe de smaak van thee ontstaat Hoe werkt kruidenthee? Kruidengeneeskunde Kruidenthee Kruidenthee en gezondheid L-theanine Losse thee Mineralen in thee Nederland Nieuws Onderzoeken over kruidenthee Onderzoeken over thee en gezondheid Optimale kruidenthee Pigmenten Polyfenolen Polyfenolen in groene thee Polyfenolen in zwarte thee Polysacchariden Productieproces Productieproces van thee Pyrrolizidine Smaak Smaak en geur Smaakprofielen Stoffen in thee Stoffen in thee die textuur cre√ęren Textuur van groene thee Textuur van zwarte thee Textuur woordenlijst Theacrine Thee Thee boeken Theeboeren Thee bronnen Thee chemi Theecultuur Thee en afvallen Thee en alkalo√Įden Thee en bioactieve stoffen Thee en fluoride Thee en focus Thee en geur Thee en gezondheid Thee en kleur Thee en pesticiden Thee en pigmenten Thee en polyfenolen Thee en polysacchariden Thee en saponinen Thee en smaak Thee en textuur Thee en vrije aminozuren Thee en water Thee en zwangerschap Thee gebieden Thee gebieden China Thee gebieden in India Thee gebieden in Japan Thee gebieden in Sri-Lanka Thee gebieden in Taiwan Thee geschiedenis Thee gezondheidsvoordelen Thee informatie Thee kennis Thee kopen Thee landen Theemerken Theeplant Theeplantage Thee producerende landen Thee proeven Thee ruiken Theesoorten Thee stijlen Thee stijlen en variaties Thee variaties Thee verkooppunten Theezakjes Thee zetten Theobromine top terroirs Vitamines in thee

Wil je helpen? #

De kennisbank is continue in ontwikkeling, want elk artikel in de kennisbank ondersteunt de theegids. Goede informatie in de kennisbank is dus essentieel voor de informatie in de theegids. Daarom hoor ik graag van jou. Heb je vragen, opmerkingen of zie je fouten? Laat het mij weten.

Voornaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Versie 1.1 (laatst ge√ľpdate: 19 December 2023)

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.

Aanmelden
sommelier

Leuk dat je onderdeel wil zijn van de theegids. Laat je email adres achter en ik neem binnen drie werkdagen contact met je op om jouw aanmelding compleet te maken.

Afmelden voor de thee club

Aanmelden wachtlijst


Afmelden bedrijvenregister

Dit is het formulier om compleet te worden verwijderd uit het nationale thee bedrijven register. 

Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken om je afmelding te bevestigen.


Aanmelden bedrijvenregister

Dit is het formulier om te worden opgenomen in het nationale thee bedrijven register. 

Contact informatie
Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken om je aanmelding te bevestigen en eventueel om je te vragen naar aanvullende informatie.
Bedrijfsinformatie
Logo bedrijf
Selecteer 3 specialiteiten
Wachtlijst theegids

De theegids wordt nog ontwikkeld. Het is een gids met daarin alle thee van Nederland.

Zou jij met jouw assortiment gratis vermeld willen staan in de theegids?

Stel een vraag

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief

Aanbiedingen, verhalen en nieuws

Contact formulier

Laat hier je email en bericht achter en ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op.