De Nationale Theegids is een online gids met daarin alle theesoorten, stijlen en variaties van thee webshops, winkels en merken in Nederland. De gids is gratis voor alle thee bedrijven.

Momenteel wordt de gids samen met webshops, winkels en merken ontwikkeld en getest. Nog even geduld dus, maar je kan je al wel aanmelden voor de wachtlijst!

Theeliefhebber en bedenker☝

Veelgestelde vragen

Wat is de theegids?

De theegids is de enige gids over thee in Nederland. Alle theesoorten, stijlen en variaties die in Nederland verkocht worden door thee bedrijven (webshops, winkels en merken) staan in de theegids. De gids is nog in ontwikkeling en word momenteel nog getest en verbetert. Ben je geĂŻnteresseerd? Meld je dan aan voor de wachtlijst.

Hoe werkt de theegids?

Thee bedrijven kunnen hun assortiment gratis aanmelden bij de Theegids. Theeliefhebbers kunnen op hun beurt weer alle thee van alle bij de Nationale Theegids aangemelde thee bedrijven doorzoeken, beoordelen en kopen. Het doorzoeken van de gids kan gratis. Als theeliefhebbers thee van aangesloten bedrijven willen beoordelen moeten theeliefhebbers lid worden van de thee club. Het kopen van thee gebeurt niet op de Nationale Theegids, wij verwijzen kopers door naar winkels, webshops of merken.

Is de theegids gratis? 

Ja, zodra de theegids live gaat kan je gratis je assortiment in de gids plaatsen.

Waarom kan ik nog niet met mijn producten in de theegids? 

De Nationale Theegids is nog niet uit ontwikkeld. Momenteel zijn wij de theegids eerst op kleine schaal aan het testen. Wil je deelnemen aan onze pilot test? Neem dan contact met ons op.

Wat is het doel van de theegids?

Voor theeliefhebbers maken wij thee beter vindbaar. En voor thee bedrijven helpen wij hen hun online vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten.

Samen thee een online plek geven

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.

Aanmelden
sommelier

Leuk dat je onderdeel wil zijn van de theegids. Laat je email adres achter en ik neem binnen drie werkdagen contact met je op om jouw aanmelding compleet te maken.

Afmelden voor de thee club

Aanmelden wachtlijst


Afmelden bedrijvenregister

Dit is het formulier om compleet te worden verwijderd uit het nationale thee bedrijven register. 

Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken om je afmelding te bevestigen.


Aanmelden bedrijvenregister

Dit is het formulier om te worden opgenomen in het nationale thee bedrijven register. 

Contact informatie
Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken om je aanmelding te bevestigen en eventueel om je te vragen naar aanvullende informatie.
Bedrijfsinformatie
Logo bedrijf
Selecteer 3 specialiteiten
Wachtlijst theegids

De theegids wordt nog ontwikkeld. Het is een gids met daarin alle thee van Nederland.

Zou jij met jouw assortiment gratis vermeld willen staan in de theegids?

Stel een vraag

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief

Aanbiedingen, verhalen en nieuws

Contact formulier

Laat hier je email en bericht achter en ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op.