Bedrijven

Wat is het thee bedrijvenregister? 

Het thee bedrijvenregister is het bedrijvenregister van de Nationale Theegids. Alle webshops, winkels, merken, groothandels, horeca gelegenheden (denk aan schenkerijen en theetuinen) en zelfs thee marktkramen staan in dit register onder hun respectievelijke categorie.

Wat is de theegids?

De theegids is de gids enige gids over thee in Nederland. Alle theesoorten, stijlen en variaties die in Nederland verkocht worden door thee bedrijven (webshops, winkels en merken) staan in de theegids. De gids is nog in ontwikkeling en word momenteel nog getest en verbetert. Ben je geĂŻnteresseerd? Meld je dan aan voor de wachtlijst.

Wat zijn specialiteiten?

Specialiteiten zijn een extra ‘categorie’ die door bedrijven zelf gekozen worden en vermeld worden bij thee webshops, winkels en merken. De specialiteiten worden gebruikt in het bedrijvenregister (ook wel alle thee bedrijven) en op de alle thee webshops, alle theemerken en alle theewinkels pagina’s. Het is een van de manieren waarop de Nationale Theegids thee toegankelijk wil maken en ook de veelzijdigheid aan theedrinkers wil laten zien. Het is voor bedrijven een manier om hun assortiment te onderscheiden en hun online vindbaarheid te vergroten.

Hoe kies ik een passende specialiteit voor mijn bedrijf?

Kies specialiteiten die jouw assortiment en/of bedrijf het best omschrijven. Elk bedrijf kan drie specialiteiten kiezen. Staat jou specialiteit er niet tussen? Geen probleem. Dit kan je aangeven bij je aanmelding, dan kijken wij vervolgens of er meer vraag is naar deze specialiteit en of wij deze specialiteit kunnen aanmaken.

Waarom kan ik nog niet met mijn producten in de theegids? 

De theegids is nog niet uit ontwikkeld. Momenteel zijn wij de theegids eerst op kleine schaal aan het testen. Wil je deelnemen aan onze pilot test? Neem dan contact met ons op.

Is het bedrijvenregister gratis?

Ja, het bedrijvenregister is geheel gratis.

Is de theegids gratis? 

Ja, zodra de theegids live gaat kan je gratis je assortiment in de gids plaatsen.

Hoe kan ik mij afmelden voor het bedrijvenregister?

Wat jammer! Met het volgende formulier kan je je afmelden voor het nationale thee bedrijvenregister. Je zal dan niet meer vindbaar zijn in ons register en de bijbehorende pagina’s

Hoe werkt de theegids?

Thee bedrijven kunnen hun assortiment gratis aanmelden bij de Theegids. Theeliefhebbers kunnen op hun beurt weer alle thee van alle bij de Nationale Theegids aangemelde thee bedrijven doorzoeken, beoordelen en kopen. Het doorzoeken van de gids kan gratis. Als theeliefhebbers thee van aangesloten bedrijven willen beoordelen moeten theeliefhebbers lid worden van de thee club. Het kopen van thee gebeurt niet op de Nationale Theegids, wij verwijzen kopers door naar winkels, webshops of merken.

Wat is het doel van de theegids?

Voor theeliefhebbers maken wij thee beter vindbaar. En voor thee bedrijven helpen wij hen hun online vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten.

Thee club

Hoe kan ik mij afmelden voor de thee club?

Afmelden voor de thee club kan met dit simpele formulier. Wij verwerken je afmelding z.s.m.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.

Aanmelden
sommelier

Leuk dat je onderdeel wil zijn van de theegids. Laat je email adres achter en ik neem binnen drie werkdagen contact met je op om jouw aanmelding compleet te maken.

Afmelden voor de thee club

Aanmelden wachtlijst


Afmelden bedrijvenregister

Dit is het formulier om compleet te worden verwijderd uit het nationale thee bedrijven register. 

Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken om je afmelding te bevestigen.


Aanmelden bedrijvenregister

Dit is het formulier om te worden opgenomen in het nationale thee bedrijven register. 

Contact informatie
Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken om je aanmelding te bevestigen en eventueel om je te vragen naar aanvullende informatie.
Bedrijfsinformatie
Logo bedrijf
Selecteer 3 specialiteiten
Wachtlijst theegids

De theegids wordt nog ontwikkeld. Het is een gids met daarin alle thee van Nederland.

Zou jij met jouw assortiment gratis vermeld willen staan in de theegids?

Stel een vraag

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief

Aanbiedingen, verhalen en nieuws

Contact formulier

Laat hier je email en bericht achter en ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op.